Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

     Zούμε την τρέλα
   που  τροφοδοτείται
από το φόβο του θανάτου
Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβουμε πως ζούμε το χειρότερο πράγμα που συνέβη στον άνθρωπο: Την καταστροφή που πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος,  εδώ και τώρα.
 Ξεκίνησαν τον πόλεμο κατά του θανάτου, όπως παρατηρούν πολλοί σχολιαστες Αλλά, προσπαθώντας να ξεφύγει από το θάνατο, η ανθρωπότητα προκάλεσε στον εαυτό της θανάσιμη πληγή.
Η εποχιακή τρέλα ξεπέρασε την ανθρωπότητα. Στα χρόνια που θα περάσουν, θα το θυμούνται ως νέο κυνήγι μαγισσών, σε παγκόσμια κλίμακα.
Για παράδειγμα, οι Ρώσοι ζουν ένα νέο 1991 με κατάρρευση του κόσμου που κατοικούσαν, με τις διακοπές στο εξωτερικό, ο κόσμος ωραίων καφετεριών και κομμωτηρίων. 
  Ο νέος κόσμος είναι τόσο αυστηρός και απειλητικός όσο οι σκοτεινές εποχές της γερμανικής κατοχής με τις πολυάριθμες απαγορεύσεις της, προσπαθώντας να επιβιώσουν.
Τώρα, η πλειοψηφία των ρωσικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και bloggers λένε ότι ο Πούτιν έδειξε την αδυναμία του όταν δεν έκανε έκκληση για κλείδωμα στο σπίτι και επέτρεψε στο δήμαρχο της Μόσχας Σεργκέι Σόμπιανιν να το πράξει αντ 'αυτού. 
Θα προτιμούσαν ο ίδιος ο μεγάλος άνθρωπος να τους βάλει υπό κατ 'οίκον περιορισμό. 
Ίσως θα υπάρξει άλλη ευκαιρία, επειδή η κλειδαριά είναι πολύ δύσκολη για τους Ρώσους με τα πολύ μικρά διαμερίσματα τους. Εάν διαρκεί, αναμένετε πολλές οικογενειακές συγκρούσεις και βία. Οι σύγχρονες ρωσικές οικογένειες εργάζονται κανονικά και συναντιούνται μόνο τα βράδια. 
  Τότε, αναμένεται ίσως, ο Πούτιν να έρθει ως ο σωτήρας για να τους απελευθερώσει από την κατ΄οίκον αιχμαλωσία.
Αλλά και στη Δύση τα πράγματα δεν πάνε καλύτερα.
Αποδίδεται αποτυχία της ηγεσίας για τη μακροπρόθεσμη αποτυχία ώστε να καταστούν πι δυτικές κοινωνίες ευάλωτες, μεταφέροντας θέσεις εργασίας υψηλής παραγωγικότητας,   για να αυξήσουν τα εταιρικά κέρδη σε βάρος των εγχώριων καταναλωτικών εισοδημάτων.
  Αυτό σημαίνει εξάρτηση από ξένες δυνάμεις. 
  Σημαίνει την αδυναμία λειτουργίας χωρίς τεράστιες εισαγωγές. 
  Κάτι που καθιστά την παγκοσμιοποίηση ίση με την θανατική ποινή. Το μόνο πλεονέκτημά της είναι για τους πλούσιους και το πλεονέκτημα τους έρχεται με τη μορφή φθηνού εργατικού δυναμικού που διογκώνει τα κέρδη τους ενώ μειώνει τα εισοδήματα και την αγοραστική δύναμη του πληθυσμού.
  Αυτές οι καταστρεπτικές πολιτικές αποτέλεσαν έργο των βραχυπρόθεσμων στοχαστών-οδηγών απληστίας - των οποίων το μόνο όραμα ήταν «θέλω ακόμα περισσότερα». Και αυτοί οι ανάξιοι άνθρωποι, όχι τα θύματά τους, ακόμη και ο «θείος Σαμ» προσπαθεί να σώσει τώρα. 
Η μαζική ανεπιθύμητη φούσκα του χρέους που έχει ήδη ξεπεράσει την οικονομία μεγαλώνει. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών βρίσκονται στο στάδιο της καταστροφής του αμερικανικού δολαρίου σε μάταιες προσπάθειες για να σώσουν τους υπερ-πλούσιους από τη δική τους συμπεριφορά απάτης.
Η επόμενη ημέρα
  Ακούμε από πολλούς ότι ο κόσμος μετά τον Covid-19 θα είναι διαφορετικός. Το ερώτημα είναι: Διαφορετικά με ποιο τρόπο; Θα είναι τα πράγματα καλύτερα ή χειρότερα;
 Οι ελίτ εργάζονται για να το κάνουν καλύτερο για αυτούς, και χειρότερο για τους υπόλοιπους. Σχετικά με τα στοιχεία αυτά είναι σαφή. 
  Οι μεγάλες φαρμακοβιομηαχανίες (Big Pharma) βλέπουντεράστια κέρδη από τον ιό, όπως κάποιες κυβερνήσεις βλέπουν περισσότερη δύναμη υπό τον έλεγχό τους.
  Αλλά η διαφορά στα οικονομικά οφέλη είναι μόνο ένα μέρος της εικόνας. Ισχυρά κεκτημένα συμφέροντα, όπως του Bill Gates και της Big Pharma, είναι αποφασισμένα να ελέγξουν τις κινήσεις μας με ένα εσωτερικό διαβατήριο που ονομάζεται "εμβολιασμένοι, καθαρισμένοι για την υγεία" ή με άλλες λέξεις για το σκοπό αυτό. 
  Πρέπει να τεθούν σε λειτουργία νέες διαδικασίες και τεχνολογίες παρακολούθησης που θυμίζουν το "σήμα του θηρίου" για την αστυνόμευση της πρόσβασης διάφορων κατηγοριών ανθρώπων σε διάφορες περιοχές και οφέλη.
Οι κυβερνήσεις και οι υπηρεσίες ασφαλείας της βλέπουν στο φόβο και τη σύγχυση του πληθυσμού τις ευκαιρίες να εφαρμόσουν περισσότερα τυραννικά μέτρα, πιο καθυστερημένα συνταγματικά δικαιώματα, περισσότερες δυσκολίες στην ελευθερία του λόγου. Η ικανότητα της ελευθερίας να αντισταθεί στην καταπίεση είναι πάντα μειωμένη.
  Διάφορες περιγραφές της αναμενόμενης δυσπραγίας προσφέρονται στο Διαδίκτυο. Αλλά δεν χρειάζεται να αποδειχθεί έτσι. Εξαρτάται από εμάς. Απογοητευμένοι και φοβισμένοι, μπορούμε να δεχτούμε περισσότερη κυβερνητική εξουσία, όπως συνέβη μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Αντ 'αυτού, μπορούμε να αναγνωρίσουμε συλλογικά τη μαζική αποτυχία παντού στη Δυτική ηγεσία και να οικοδομήσουμε μια πιο ζωντανή και βιώσιμη κοινωνία.
Subscribe in a reader Facebook page Follow me