Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Η ΔΟΛια διαπλοκή πάει
 σύριζα με την Κουκούλα(Φωτό από το www.i-reporter.gr)

του
 Σπύρου Χατζάρα

O σεμνός αντιστασιακός ήρωας, agente secreto, σε νέα αποστολή; (Lotta Continua)

Το Πάσχα του 1968 , ο  Βασιλάκης , πήρε μέρος στην «Μαύρη Κρουαζιέρα», της Χούντας σαν "agente secreto" , με την «Κουκούλα», «κάποιας κυρίας αντίστασης» και γιαυτό περέμεινε σιωπηλός.

Μετά , το 69, ήταν –λέει- στην Lotta Continua και με κάποια βεβαίωση του «επαναστατικού εντύπου» της οργάνωσης, που ποτέ δεν ελέγχθηκε η γνησιότητα του, γράφτηκε στην ΕΣΗΕΑ, όταν γύρισε στην Ελλάδα. Μετά τη χούντα. Με συστατική επιστολή Ψυχάρη.

 Μπορεί να ήταν «Διευθυντής στην Διεύθυνση σύνταξης»  στο Βήμα, αλλά εκλέχθηκε, πρόεδρος στην ΠΟΕΣΥ δηλώνοντας: «Δεν είμαι διευθυντής» !!!!

  Ως  «πρόεδρος», με πολυσχιδές έργο, κατάφερε να «διαλύσει» τον κλάδο, προς τέρψιν του κ. Σταύρου, και με κατάθεση ψευδούς δηλώσεως στην Εμπορική Τράπεζα, συνεχίζει να κάνει παράνομα αναλήψεις, από τον λογαριασμό της ΠΟΕΣΥ, (Για τον αγώνα…) με τις πλάτες δυστυχώς της ΟΤΟΕ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και με την ανοχή των εισαγγελικών αρχών, που έχουν ενημερωθεί για την παρανομία.
 Κι όλα αυτά τα πληρώνουν οι Ενώσεις Συντακτών ( ΕΣΗΕΑ-ΕΣΗΕΜΘ-ΕΣΗΕΠΗΝ), που επίσης κάνουν το κορόϊδο, έστω κι αν πετάνε στα σκουπίδια χρήματα των δημοσιογράφων.
  Συναυτουργοί στο Κόλπο, ο γγ της ΠΟΕΣΥ  συντάκτης της "Ελευθεροτυπίας" Σταμάτης Νικολόπουλος και ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής (που τα κουκουλώνει όλα) Μάκης Ανδρονόπουλος, (ειδικός σε θέματα αγωγών φυσικού αερίου).
  Εκκρεμοδικεί ακόμα η προσφυγή συντακτών της ΕΣΗΕΑ για τις παρατυπίες-παρανομίες που έγιναν στις εκλογές της ΠΟΕΣΥ)
.

Διαβάζω στο δελτίο Τύπου του "Σφύριζα":

«Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και αρθρογράφος στην εφημερίδα "Το Βήμα", (δεν είναι διευθυντής πια;)  Βασίλης Μουλόπουλος, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ».
 Ο αγώνας δηλαδή συνεχίζεται . (Lotta Continua)

βλέπε επίσης,
 Ιός:  Η μαύρη κρουαζιέρα,
http://www.iospress.gr/ios2007/ios20070422.htm
στυξ: «Ένα αριστερό παραμύθι» - ο άγνωστος πόλεμος του Agente Secreto  Βασιλάκη.
 http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2002

και στυξ «Πόθεν έσχε την εντολή ο (Αριστερός;)  κύριος Διευθυντής;»
 http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2031)


ΥΓ. Και γιατί δεν λένε, «ο διακεκριμένος αντιστασιακός και διευθυντής στην εφημερίδα “Το Βήμα”; Είναι ντροπή να βάζουν διευθυντές στα ψηφοδέλτια για τη Βουλή; Εδώ έβαλαν στην ΠΟΕΣΥ που απαγορεύεται από το καταστατικό της.  
  Ας είναι καλά ο
εργοδότης πια "Λουδοβίκος",  που  φροντίζει το αριστερό κίνημα και υπαγορεύει όλες αυτές τις επιλογές στην πλατεία Κουμουνδούρου. Άλλωστε μόνο αυτός γνωρίζει, με τι χαρτιά έγραψε το Μουλόπουλο μέλος της ΕΣΗΕΑ.
Subscribe in a reader Facebook page Follow me