Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Δύο βραβεία-χαστούκι

για το Μαύρο στην ΕΡΤ

  Mε βραβείο-χαστούκι για τις πολιτικές και τα πρόσωπα, που ευθύνονται για το Μαύρο στην ΕΡΤ, απάντησαν σήμερα οι αθλητικοί συντάκτες, απονέμοντας δύο τιμητικές διακρίσεις στην «Αθλητική Κυριακή» και στο « Μικρόφωνο στα γήπεδα» της «ERT OPEN».

  Η ετήσια τελετή απονομής Δημοσιογραφικών βραβείων που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) για 17η χρονιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας-Ενημέρωσης.

  Τα δύο βραβεία - που  τόλμησε τελικά να δώσει η διοίκηση του ΠΣΑΤ - (μαζί με άλλα 19 απονεμήθηκαν στη σημερινή εκδήλωση), παρέλαβαν οι συνάδελφοι Μαρία Γκίκα («Αθλητική Κυριακή») Κώστας Μότσης («Το Μικρόφωνο στα γήπεδα») για λογαριασμό, όπως τόνισαν, όλων των συναδέλφων που συνεχίζουν να κρατάνε ανοικτή την ΕΡΤ στην κοινωνία. Επιμένοντας έτσι, επί 17 μήνες, να αγωνίζονται για την επόμενη μέρα που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ζωή μας και η ενημέρωση.

  Στη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν  επίσης συνάδελφοι με τα καλύτερα ρεπορτάζ στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο για τη χρονιά που πέρασε, σύμφωνα με απόφαση της ειδικής επιτροπής, ενώ απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθησαν στα ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και σε συγγραφείς αθλητικούς συντάκτες-μέλη ΠΣΑΤ.

  Ειδικές τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στη μνήμη των Νικήτα Γαβαλά και Φίλιππα Συρίγου για την πολυσήμαντη προσφορά τους στην αθλητική δημοσιογραφία. Τις πλακέτες παρέλαβαν ο αδερφός του αείμνηστου Νικήτα, Γιώργος και ο γιος του αείμνηστου Φίλιππα, Γιώργος αντίστοιχα.

  Επίσης καθιερώθηκε από εφέτος και βραβείο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το οποίο απονεμήθηκε για την αθλητική έρευνα του συναδέλφου Bασίλη Σαρημπαλίδη στην ιστοσελίδα Ζοugla.gr, για το Ράλλι Ακρόπολις.

 

Subscribe in a reader Facebook page Follow me