Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Πήγαν να τα  σπάσουν όλα
στο συνέδριο

και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ
  Μόνο γυαλιά καρφιά  δεν τα έκανε προχτές στην εφορευτική επιτροπή του συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ το ντουέτο Μαζανίτης και Σταθάτου  με κίνδυνο να ακυρωθούν οι εκλογές  αφού τα έβαλαν ακόμη και με τις κλειδαριές από τις κάλπες!...
  Τα λέει  χαρτί και καλαμάρι το πρακτικό της εφορευτικής.
  Στο ίδιο κλίμα όμως  κύλησε και η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με τον μικρό του Αnt 1 να μην θέλει να συζητηθούν οι απολύσεις από το  συγκεκριμένο κανάλι  και με την επιμονή του να σπρώχνει την  ΕΣΗΕΑ σε συγκεκριμένο ιδιώτη πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος και χωρίς να έχει γίνει δημόσια πρόσκληση με προδιαγραφές, κριτήρια  και συζητήσεις με όλους.
   Άρχισε να βρίζει χυδαία να απειλεί και να είναι έτοιμος να πετάξει αντικείμενα  μόλις κάποιος  ζήτησε στοιχεία για τα οικονομικά .Σε κατάσταση αμόκ έβριζε και  κάθε τόσο γύριζε να δει σαν να  περίμενε μπράβο από την πρόεδρο του η το αφεντικό του, με την Αντωνιάδου όμως σε ρόλο  παρουσιαστή στο «Καλημέρα Ελλάδα».
  Μέσα στη  φούρια τους όμως  για… οικονομίες ξέχασαν τώρα και μήνες να μαζέψουν τα λεφτά από τις  συνδρομές  των συναδέλφων (εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ) που έχουν καβαντζώσει τα αφεντικά.

  Θέλουν όμως  να χαρίσουν σε γνωστή τεχνική εταιρία κάπου 170 χιλιάδες ευρώ για τις κακοτεχνίες  και για ραγισμένες γυψοσανίδες  στον 7ο όροφο και δεν  λένε κουβέντα  για το πρόστιμο που επέβαλαν  στην ΕΣΗΕΑ την περίοδο 2014-15  και είναι άλλα 170.000 ευρώ.

  Συνεχίζουν να παίρνουν λεφτά από το αποθεματικό και  να πληρώνουν ημέτερους με  μισθούς  ρετιρέ  χάνοντας κεφάλαια και τόκους.

  Χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

  Αγνοούν προκλητικά  την υπόδειξη της Εξελεγκτικής Επιτροπής να υπάρξει δικαστική έρευνα για όλα αυτά, όπως και για τα εκατομμύρια που έχασε η ΕΣΗΕΑ πριν από 4 χρόνια  με το υπουργείο Οικονομικών να ακυρώνει το πρόγραμμα (τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ) επειδή ο διαγωνισμός έβγαζε μάτι, από τη σύνθεση της επιτροπής και με τις μεθοδεύσεις για ανάθεση.

  Τα  επεισόδια στην Εφορευτική Επιτροπή, όπως αναφέρονται στο πρακτικό:
«...Άντζυ Σταθάτου και Χρήστος Μαζανίτης εισήλθαν στην αίθουσα χωρίς εξουσιοδότηση, παρακώλυσαν τη διαδικασία φωνάζοντας και επιπλέον επιτέθηκαν φραστικά κατά μελών της Επιτροπής με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, επικαλούμενοι προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, που ουδεμία σχέση έχουν με την παρούσα Εφορευτική Επιτροπή. Μάλιστα, η κυρία Σταθάτου όχι μόνο δεν αποχωρούσε –μετά τις επανειλημμένες συστάσεις της Επιτροπής- αλλά έφτασε στο σημείο να ελέγξει η ίδια, παρατύπως, τις κλειδαριές των καλπών της ψηφοφορίας τραβώντας τες, ενώ η Εφορευτική Επιτροπή τις ασφάλιζε, παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου.
Και νομίζουν ότι θα ξεφύγουν….

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Subscribe in a reader Facebook page Follow me