Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Απολύσεις και μειώσεις μισθών
με βούλα από ΠΟΕΣΥ-ΕΣΗΕΑ
   Aπολύσεις   και   ατομικές συμβάσεις με μειώσεις μισθών που φθάνουν έως και 60%  επιβάλλει    το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ στους εργαζόμενους στην Oμοσπονδία.
  Με άλλοθι την κατά πλειοψηφία απόφαση του ΔΣ, η πρόεδρος και η γενική γραμματέας Ε. Ριζεάκου  (ΝΔ)  και  Μ. Τουφεξή (Σύριζα), με τη σύμφωνη γνώμη του δίδυμου Αντωνιάδου-Καπάκου της ΕΣΗΕΑ, εφαρμόζουν πρακτικές που στρώνουν  χαλί στην διαπλοκή.
  Το Σάββατο συνεδριάζει στα Ιωάννινα  το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ για να  προετοιμάσει τις δράσεις της Ομοσπονδίας απέναντι στις κυβερνητικές  και εργοδοτικές αυθαιρεσίες  σε βάρος  και των εργαζομένων στα ΜΜΕ, που συνεχίζονται (!..)
  Είναι άγνωστο αν αυτά τα σχέδια των  ατομικών συμβάσεων που ταιριάζουν γάντι στις κυβερνητικές και εργοδοτικές επιδιώξεις  αφού προβλέπουν ακόμη και κατάργηση του ΕΔΟΕΑΠ, με υποκατάσταση από τον ΕΟΠΠΥ και το ΕΣΥ(..!) , θα  υιοθετηθούν στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου, ως μοντέλο για τις εργασιακές σχέσεις σε εφημερίδες, ραδιοτηλεοπτικά Μέσα στο κέντρο και στην περιφέρεια.
 
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
    
 
 
 
 
 
 
Subscribe in a reader Facebook page Follow me