Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

           Αγωνιστείτε
         για τον κόσμο 
   κι όχι μόνον για την χώρα
Τις τελευταίες εβδομάδες, η πολεμική ατζέντα που προωθήθηκε από τα ελεγχόμενα από τις εταιρείες Μέσα Ενημέρωσης έχει γίνει ακόμη πιο ασαφής. 
Η παραπληροφόρηση σχετικά με τα χημικά όπλα στη Συρία οδηγεί τον κόσμο σε επικίνδυνη αντιπαράθεση, πιθανώς σε παγκόσμια αναταραχή μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας.
Εμπιστευτείτε ιστοσελίδες που αποκαλύπτουν την παραπληροφόρηση με ακριβείς αναφορές και ανάλυση. 
Αυτό, με τη σειρά του, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να αμφισβητήσουν και να ανατρέψουν την ατζέντα για τα χειρότερα.
Ένα άλλο απαίσιο σημάδι της εποχής είναι η αυξανόμενη λογοκρισία Εναλλακτικών Μέσων από την εταιρική εξουσία που έρχεται σε επαφή με μη υπεύθυνες κυβερνήσεις. 
Και πάλι, η παραπληροφόρηση είναι μέρος αυτής της εταιρικής μυστικής επίθεσης στην ελεύθερη ομιλία και τις επικριτικές φωνές.
  Η ιστοσελίδα styx.gr  αγωνίζεται σταθερά ενάντια στην επίθεση κατά των δημοκρατικών δικαιωμάτων, δημοσιεύοντας εναλλακτικές φωνές που αποκαλύπτουν την παραπληροφόρηση, και έτσι αψηφά κάθε τάση λογοκρισίας.
 Πολλοί άλλοι ανεξάρτητοι συγγραφείς, αναλυτές και σχόλια αναγνωστών διαβιβάζονται καθημερινά στους πολίτες από το styx.gr για ένα ευρύ φάσμα άλλων επειγόντων ζητημάτων.
  Το ενημερωτικό μας δελτίο δεν είναι γεμάτο με εμπορικά τεχνάσματα ή ασήμαντες ανακοινώσεις. 
Η μορφή του είναι απλή, εργασιακή σύνοψη ενός ευρέος φάσματος ανεξάρτητων αναλύσεων και σχολίων, καθώς και πολύ χρήσιμη καθημερινή συλλογή σχετικών διεθνών ειδήσεων. 
Αυτή είναι αποτελεί κρίσιμη υπηρεσία που εξοικονομεί στους αναγνώστες πολύ χρόνο ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνουν μέσα από αμέτρητες και συχνά παραπλανητικές πηγές πληροφοριών.
  Το styx.gr προσπαθεί για την ενδυνάμωση των πολιτών με την αλήθεια, έτσι ώστε να μπορούμε να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο δικαιοσύνης και ειρήνης. 
  Είναι πολύ πιθανή αποστολή. Είναι εξαιρετικά εφικτή, αν και μερικές φορές είναι τρομακτικά δύσκολο να επιτευχθεί..
  Οι κίνδυνοι και οι προκλήσεις πολλαπλασιάζονται και γι 'αυτό απευθύνουμε έκκληση στους αναγνώστες να μην εγκαταλείπουν αυτόν τον ζωτικό αγώνα.
  Ελάτε μαζί μας στον αγώνα για δικαιοσύνη και ειρήνη.
 
Κώστας Μπετινάκης
 
 
 
 
Subscribe in a reader Facebook page Follow me